2 Lindsai, 13-jarig meisje dat zwaar toegetakeld werd door enkele medeleerlingen van het Stedelijk Lyceum in Merksem
Photo News Lindsai, 13-jarig meisje dat zwaar toegetakeld werd door enkele medeleerlingen van het Stedelijk Lyceum in Merksem

Exclusief voor abonnees

Lindsay (13) schrijft emotionele brief aan haar school: “Ik hoop dat jullie kunnen garanderen dat ik weer veilig naar huis en school kan”

De 13-jarige Lindsay uit Brasschaat die een kleine maand geleden hardhandig werd aangepakt door een aantal leerlingen op haar school het Stedelijk Lyceum in Merksem, is afgelopen week een eerste keer terug naar school geweest. Ze schreef ook een emotionele brief over wat haar wensen zijn wanneer ze terug definitief naar school wil komen.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

24 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Inge De Brie

    Het is zij niet die van school moet veranderen maar de pesters zelf. Dat is toch wel de omgekeerde wereld. Die pesters zouden verplicht moeten worden om naar een psycholoog te gaan om te beseffen dat hun gedrag niet normaal is en ook een werkstraf.

  • Wendy Bergen

    Subsidies school afnemen, ze zullen snel anders spreken, maar ja, dat zou een goede maatregel zijn ook voor de ouders van zulke kinderen, dit gedrag mag niet getolereerd worden. Indien herhaald ouders mee financieel straffen, alleen op die manier zal men iets doen.

Lees meer