Na de Schaals Sels is er traditioneel de Stroboermarkt
Alfons Schryvers Na de Schaals Sels is er traditioneel de Stroboermarkt

Lokale verenigingen en handelaars krijgen gratis standplaats op Stroboerenmarkt

Op zondag 25 augustus start en eindigt de Schaal Sels Merksem traditiegetrouw weer op de Bredabaan. Ook dit jaar zorgt de Stroboerenmarkt voor gezelligheid en ambiance naast het parcours. Om de lokale handelaars, verenigingen en marktkramers een extra boost te geven, krijgen ze een gratis stand op deze feestmarkt aangeboden.

De Stroboerenmarkt vindt plaats op de Bredabaan – tussen de Nieuwdreef en de Weggestraat – en telt jaarlijks een grote verscheidenheid aan kramen. Dit jaar willen de organisatie en het district nog meer Merksemse verenigingen en middenstand bij de markt betrekken. Zo wordt de markt een gezellig evenement voor jong en oud, en krijgen lokale verenigingen en handelszaken de kans om een groot publiek te bereiken.

Deelnemen aan de markt is volledig gratis, maar registratie voor woensdag 10 juli is verplicht. Deelnemers krijgen ook een vermelding van hun handelsnaam, logo en activiteit op de website www.schaalsels.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer