Op- en afritten Leugenberg afgesloten
RV Op- en afritten Leugenberg afgesloten

Op- en afritten Leugenberg afgesloten

In mei en juni heeft het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) enkele aanpassingen uitgevoerd op de Leugenberg in Ekeren. Tijdens deze werkzaamheden is gebleken dat ook het huidige wegdek aan vernieuwing toe is.

Tussen de A12 en het kruispunt met Klein Heiken krijgt de volledige rijweg daarom een nieuwe laag asfalt. De bijkomende werken zijn gepland tijdens het weekend van vrijdag 28 juni (vanaf 21 uur) tot en met maandag 1 juli (6 uur). De Leugenberg en de Kloosterstraat (N114) zijn dan tijdelijk afgesloten. Eerder deze maand werd op de Leugenberg tussen, de A12 en Klein Heiken, al een extra rijstrook gecreëerd richting Hoevenen om in beide richtingen twee rijstroken mogelijk te maken. Tijdens deze werken werd beslist om het bestaande wegdek ook te vernieuwen. Het nieuwe wegdek zal beter aansluiten op de extra aangelegde verharding en het rijcomfort verbeteren.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Bob Daems

    Is het ook voorzien dat er geluste en eigenlijk overbodige file veroorzakende verkeerslichten geplaatst worden?

Lees meer