Alle Vlaamse en Nederlandse specialiteiten ontdekken op de Grensfeesten.
Alfons Schryvers Alle Vlaamse en Nederlandse specialiteiten ontdekken op de Grensfeesten.

Vlaamse en Nederlandse specialiteiten ontdekken op Grensfeesten

Op zondag 30 juni vinden in het centrum van Putte-Kapellen de Grensfeesten plaats. Bezoekers kunnen er zowel Vlaamse als Nederlandse specialiteiten ontdekken op een markt die een flink stuk over de grens loopt.

Het evenement gaat gepaard met enkele tijdelijke verkeersmaatregelen en een lokale omleiding. Zondag, tussen 7 en 22 uur, is alle verkeer verboden op Douaneplein, in Puttestraat, Ertbrandstraat, Lepelstraat (deel tussen Puttestraat en Kleine Lepelstraat) en Moretuslei (deel tussen Kasteeldreef en Puttestraat). Ook de Antwerpsestraat op het deel van Nederland is verkeersvrij. Voor de Stabroekse wijk is het verboden stil te staan en te parkeren in volgende straten: Puttestraat (parkeervakken ter hoogte van het Douaneplein), Douaneplein, AC Swinnesstraat (deel tussen Plantinlaan en Puttestraat) en Veldstraat (30 meter vanaf Driehoek aan beide straatzijden voor autobussen van de Lijn). Er is een omleiding voorzien. De halten van De Lijn in de Ertbrandstraat en Puttestraat worden op zondag niet bediend. Er is een tijdelijke halte in de Veldstraat, ter hoogte van Driehoek.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer