Marthe, Hanne en Klaasje van K3.
Studio 100 Marthe, Hanne en Klaasje van K3.

K3 krijgt gezelschap van vier dansers in Highstreet

De drie meisjes van K3 krijgen op zaterdag 25 mei het gezelschap van vier dansers voor hun optreden in evenementenzaal Highstreet.  Het is het enige optreden van de groep in de regio. De organisatie zorgt ook nog voor een voorprogramma. 

K3 bestaat dit jaar twintig jaar en de groep wil ook haar fans in de Noorderkempen de kans geven om ze dicht bij huis te kunnen bewonderen. Speciaal voor de twintigste verjaardag komen Hanne, Klaasje en Marthe niet alleen, maar nemen ze ook nog vier dansers mee die op het podium voor de nodige beweging zullen zorgen. In het voorprogramma staan enkele muzikale talenten uit The Voice Kids. 

Tickets kosten 24 euro en zijn te bestellen via de facebookpagina K3 Hoogstraten, Event Tickets of bij dagbladhandel Kiosk op de Vrijheid.  De deuren gaan open om 15 uur. Het voorprogramma start om 16 uur  en het optreden van K3 zelf om 17 uur. Vooraan in de zaal is een speciale kidzone voorzien. 

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • John Wuyts

    Wat zullen de kids veel plezier aan dit optreden beleven

Lees meer