Er zullen plaatselijk omleidingen voorzien worden tijdens de werken.
RV Er zullen plaatselijk omleidingen voorzien worden tijdens de werken.

Steenweg op Turnhout vanaf eind april deels afgesloten door wegenwerken

Het Agentschap Wegen en Verkeer gaat vanaf eind april het rijvak richting Turnhout op de Steenweg op Turnhout vernieuwen. Vanaf begin april worden de verbindingen van de Steenweg op Turnhout en de Leopoldstraat vernieuwd.

De werken aan de rotonde starten op 8 april. De klinkers en asfaltstroken van de Steenweg op Turnhout en de Leopoldstraat worden vernieuwd. De aannemer start met de Leopoldstraat. Die werken duren van maandag 8 tot vrijdag 19 april. De aansluiting van de Steenweg op Turnhout wordt aangepakt tussen 23 april en 24 mei. Het verkeer zal een omleiding moeten volgen.

De vernieuwing van de rijstrook van de Steenweg op Turnhout richting Turnhout start ook op 23 april. De werfzone zal afgesloten worden. In de richting van Turnhout wordt een omleiding via Beerse aangegeven vanaf het centrum van Merksplas. Doorgaand verkeer blijft wel mogelijk op het andere rijvak, richting Merksplas. De fietspaden aan beide kanten van de Steenweg op Turnhout blijven toegankelijk.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Danny Govaerts

    Het lijkt er sterk op dat ze daar weer half werk gaan leveren ,. Ze pakken het stuk koekhoven Merksplas aan terwijl het stuk koekhoven Turnhout niet vermeld wordt ,,,,wat in vele slechtere staat is door de oplappingen uit het verleden . Hopelijk nemen ze de lengte van de baan helemaal onder handen en langs twee kanten . Trouwens aan Heizijde staat weer een grooot gat in de baan opgepast daar..

Lees meer