Sébastien Bedoret schreef de rally van Wervik op zijn naam en hoefde zich op het parcours niet aan de snelheidsregels te houden. Elders was dat wel het geval.
VDB Sébastien Bedoret schreef de rally van Wervik op zijn naam en hoefde zich op het parcours niet aan de snelheidsregels te houden. Elders was dat wel het geval.

Zevenhonderd automobilisten geflitst tijdens Rally van Wervik

De politie heeft zoals gewoonlijk een grootschalige controle gehouden tijdens de Rally van Wervik, die afgelopen weekend werd verreden. Er werd op zeven verschillende locaties gecontroleerd. Op vrijdag werden 414 automobilisten (18 procent van het aantal gecontroleerde voertuigen) geflitst, op zaterdag waren dat er 300 (11 procent). Een motorrijder van de politie plukte buitenlandse overtreders uit het verkeer, goed voor 15 onmiddellijke inningen. De hoogst gemeten snelheid in de bebouwde kom was 86 kilometer per uur. In zone 70 was dat 100 kilometer per uur. Er waren ook een aantal processen-verbaal voor het niet dragen van de gordel, gsm’en achter het stuur en het niet gebruiken van richtingaanwijzers.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer