Een deel van de lading ging in de vlammen op.
LSI Een deel van de lading ging in de vlammen op.

Spullen in aanhangwagen vatten vuur op weg naar rommelmarkt

In Izegem zijn zaterdag rond 7.15 uur enkele spullen in een aanhangwagen in brand geschoten. Een koppel uit Meulebeke was met de spullen op weg naar een rommelmarkt. Een deel kon gered worden, de rest werd tot as herleid.

De automobilist merkte in de Grote Roeselarestraat tussen Meulebeke en Izegem op dat de lading van de aanhangwagen in brand stond. Hij parkeerde de wagen langs de kant van de weg, koppelde de aanhangwagen af en probeerde de brandende spullen van de aanhangwagen te halen en de rest te redden. Dat lukte vrij aardig. De brandweer snelde ter plaatse om de brandende spullen te blussen. De aanhangwagen bleef rijvaardig. Mogelijk heeft een smeulende sigaret in de lading het vuur veroorzaakt.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer