Rudi Vranckx.
VRT - Charlie De Keersmaecker Rudi Vranckx.

Cultuurdienst moet voorstelling ‘Vriend of vijand’ uitstellen: protagonist Rudi Vranckx zit vast in conflictgebied

Woensdagavond 16 oktober had in centrum De Branding de voorstelling ‘Vriend of vijand’ moeten plaatsvinden. Maar de voorstelling wordt naar een nieuwe datum verplaatst omdat centrale figuur Rudi Vranckx niet op tijd terug is in ons land.

Door het militair conflict in de grensstreek van Syrië en Turkije kan Rudi Vranckx niet tijdig terugreizen naar België. De oorlogsjournalist zou samen met Katarina Vermeulen, Wigbert, Charles Nagtzaam en Serge Feys optreden voor een uitverkochte Branding. De geplande voorstelling wordt in eerste instantie uitgesteld naar een nieuwe en nader te bepalen datum, gereserveerde kaarten blijven geldig bij een nieuwe datum. Wie niet kan op de eventuele nieuwe datum, krijgt het betaalde geld teruggestort. “Meer info volgt zo snel mogelijk via alle gemeentelijke kanalen”, laat de cultuurdienst nog weten. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer