3 Met ‘Geen blad voor de mond’ lanceert Jean-Marie Dedecker intussen zijn zevende boek.
Benny Proot Met ‘Geen blad voor de mond’ lanceert Jean-Marie Dedecker intussen zijn zevende boek.

Exclusief voor abonnees

Jean-Marie Dedecker spreekt als vanouds in nieuw boek: “CO2-uitstoot heeft weinig te maken met opwarming van de aarde. Maar als je dat durft zeggen, word je verketterd”

Jean-Marie Dedecker presenteert met ‘Geen blad voor de mond’ intussen zijn zevende boek. En de titel verraadt het al: de Middelkerkse burgemeester en het onafhankelijk parlementslid laat zich van zijn allerscherpste kant zien. “Vrijheid is het hoogste goed. Zonder een partijvoorzitter te moeten bellen, kan ik vrank en vrij mijn gedacht zeggen. Héérlijk.”

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

33 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marco Maerten

    Mady Vermeulen,de zon is inderdaad ook een factor,meer nog,de zon is al jaren sterk verzwakt wat NORMAAL zorgt voor AFKOELING. Legt u dan mij eens uit waarom de t° blijft stijgen voor het eerst in geschiedenis van de planeet ondanks we nu in een kleine ijstijd moesten zitten..antwoord graag! Misschien eerst wat studeren inzake deze materie..

  • Patrick Mahieu

    Daarmee zegt hij gewoon het volgende: 'laten we ons rustig verder doen met onze rotzooi'. En wie dezelfde visie heeft zegt dan eigenlijk tegen zijn kleinkinderen: 'trekt uw plan'

Lees meer