3 Met ‘Geen blad voor de mond’ lanceert Jean-Marie Dedecker intussen zijn zevende boek.
Benny Proot Met ‘Geen blad voor de mond’ lanceert Jean-Marie Dedecker intussen zijn zevende boek.

Exclusief voor abonnees

Jean-Marie Dedecker spreekt als vanouds in nieuw boek: “CO2-uitstoot heeft weinig te maken met opwarming van de aarde. Maar als je dat durft zeggen, word je verketterd”

Jean-Marie Dedecker presenteert met ‘Geen blad voor de mond’ intussen zijn zevende boek. En de titel verraadt het al: de Middelkerkse burgemeester en het onafhankelijk parlementslid laat zich van zijn allerscherpste kant zien. “Vrijheid is het hoogste goed. Zonder een partijvoorzitter te moeten bellen, kan ik vrank en vrij mijn gedacht zeggen. Héérlijk.”

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

34 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Marco Maerten

    Mady Vermeulen,de zon is inderdaad ook een factor,meer nog,de zon is al jaren sterk verzwakt wat NORMAAL zorgt voor AFKOELING. Legt u dan mij eens uit waarom de t° blijft stijgen voor het eerst in geschiedenis van de planeet ondanks we nu in een kleine ijstijd moesten zitten..antwoord graag! Misschien eerst wat studeren inzake deze materie..

  • Patrick Mahieu

    Daarmee zegt hij gewoon het volgende: 'laten we ons rustig verder doen met onze rotzooi'. En wie dezelfde visie heeft zegt dan eigenlijk tegen zijn kleinkinderen: 'trekt uw plan'

Lees meer