Maya Vanbesien (midden) en haar medewerkers Sien Dujardin en Amber Lowie (links)
rv Maya Vanbesien (midden) en haar medewerkers Sien Dujardin en Amber Lowie (links)

Kapsalon Nymf heeft nieuwe uitbater
met Maya Vanbesien

Maya Vanbesien (36) is de nieuwe zaakvoerster van het bekende kapsalon Nymf in de Leopoldlaan 100-102. Na zelf achttien jaar te hebben gewerkt in de zaak, heeft ze deze nu dus overgenomen. 

Kapsalon Nymf was jarenlang in handen van Conny Vanhaeren. Nu heeft ze de zaak overgelaten aan Maya, die zelf al achttien jaar in het salon actief is. “Kapsalon Nymf is een bekende naam in Middelkerke. Ik was al blij dat ik kon zeggen hier al een hele poos aan de slag te zijn, maar ik ben nu extra fier de zaak te mogen ‘runnen’”, vertelt Maya, afkomstig uit Oudenburg en woonachtig in Diksmuide. “Samen met Amber Lowie en Sien Dujardin  staan we klaar om onze klanten er piekfijn te laten uitzien of een complete metamorfose te geven.” Nymf is er zowel voor dames, heren en kinderen. De zaak is gespecialiseerd in kleur, snit en brushing. Kapsalon Nymf is op zondag, maandag en woensdagmiddag gesloten. Alle info: 059/30.45.27 en op Facebook.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer