Een nieuw grasveld en een speeltoestel, meer is er bij kinderdagverblijf ’t Bubbeltje in Diksmuide niet nodig om de kindjes buiten te laten ravotten.
GUS Een nieuw grasveld en een speeltoestel, meer is er bij kinderdagverblijf ’t Bubbeltje in Diksmuide niet nodig om de kindjes buiten te laten ravotten.

Speelvriendelijke tuin bij kinderdagverblijf ’t Bubbeltje

Een nieuw grasveld en een speeltoestel, meer is er bij kinderdagverblijf ’t Bubbeltje in Diksmuide niet nodig om de kindjes buiten te laten ravotten.

“Het speeltoestel met glijbaan kwam er door steun van Cera”, zegt coördinator Katrien Degryse. “Vzw de Groene Kans hielp ons met de vernieuwing van het gras en speelheuvel. We stimuleren de dertig bubbeltjes die hier komen ravotten om zoveel mogelijk buiten te spelen. De ouders weten dat ze hun kinderen speelkledij en laarsjes moeten meegeven want ook als het koud is gaan we naar de tuin. Dat is lekker gezond. Daarbij mogen ze zich gerust vuil maken want wat is er leuker?” Kinderdagverblijf ’t Bubbeltje bestaat sinds september 2007 en zit aan zijn maximumcapaciteit.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • vanessa devrome

    De beste opvang waar men meisje heel veel bijleert. De onthaal ouders allemaal super vriendelijk en super voor de kindjes

Lees meer