16 Diksmuide restaurant water en vuur
Benny Proot Diksmuide restaurant water en vuur

Exclusief voor abonnees

Tijl en Gudrun verlaten hun bootrestaurant en gaan vanaf morgenavond aan wal met Water en Vuur

Tijl De Vriendt (40) en Gudrun Serruys (43) gaan vanaf vrijdagavond aan wal met hun bootrestaurant Water en Vuur. De zaak heropent op de vierde verdieping van de vroegere veevoederfabriek in de Grote Dijk in Diksmuide. “Na zestien jaar op het water is het tijd voor een nieuw avontuur, met zicht op Beerstblote én nu ook toegankelijk voor iedereen”, zegt Tijl.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer