16 Diksmuide restaurant water en vuur
Benny Proot Diksmuide restaurant water en vuur

Exclusief voor abonnees

Tijl en Gudrun verlaten hun bootrestaurant en gaan vanaf morgenavond aan wal met Water en Vuur

Tijl De Vriendt (40) en Gudrun Serruys (43) gaan vanaf vrijdagavond aan wal met hun bootrestaurant Water en Vuur. De zaak heropent op de vierde verdieping van de vroegere veevoederfabriek in de Grote Dijk in Diksmuide. “Na zestien jaar op het water is het tijd voor een nieuw avontuur, met zicht op Beerstblote én nu ook toegankelijk voor iedereen”, zegt Tijl.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer