6
JDG

Bestuurder wijkt af van de E34 en belandt in de gracht

De bestuurder van een personenwagen is zondagavond zwaargewond geraakt bij een ongeval op de E34 in Moerbeke-Waas. 

De chauffeur verloor omstreeks 15.50 uur de controle over het stuur van zijn BMW, ongeveer een kilometer voor de afrit Moerbeke richting Antwerpen. De wagen dook enkele meters lager de gracht naast de weg in om vervolgens enkele keren over kop te slaan. De brandweer en medische diensten snelden ter plaatse om de bestuurder, een iets oudere man, uit het wrak te bevrijden.  Volgens de eerste vaststellingen is de bestuurder zwaargewond, maar verkeert die niet in levensgevaar. Hij werd afgevoerd naar het AZ-Nikolaas in Sint-Niklaas.

Door het ongeval werd één rijstrook richting Antwerpen afgezet, met de nodige verkeershinder tot gevolg. Hoe en waarom de wagen van de baan afweek, is voorlopig onduidelijk. Het parket van Oost-Vlaanderen stuurt een verkeersdeskundige ter plaatse. 

6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer