Armada Ganda vraagt om massaal vlaggen mee te brengen
BELGA Armada Ganda vraagt om massaal vlaggen mee te brengen

Buffalo’s herdenken vandaag Lucien

Bij de wedstrijd van KAA Gent tegen KV Oostende vanavond om 20 uur wordt een eerbetoon aan Lucien Corijn gepland. Die overleed eerder deze week. Sfeergroep Armada Ganda roept op om massaal vlaggen mee te brengen en op tijd in de tribunes te zijn.

De herdenkingsactie zou immers al aanvatten om 19.45. Lucien Corijn was jarenlang voorzitter van de supportersfederatie van KAA Gent, richtte ook supportersclub Buffalo Boys Leerne op, en was jarenlang actief als vrijwilliger bij wedstrijden in het stadion. Corijn overleed na een ziekte, hij werd 70 jaar. Sfeergroep Armada Ganda wil hem nu een laatste eer bewijzen, en roept op om vlaggen mee te brengen. Zelf zullen ze ook vlaggen uitdelen. Ook wordt opgeroepen om het ‘Mia-Moment’ in minuut 52 extra kracht bij te geven. Voor Lucien, voor Luc De Vos en voor alle te vroeg overleden Buffalo’s.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer