3 Alain geeft Stephanie een nieuwe haarspoeling.
Yannick De Spiegeleir Alain geeft Stephanie een nieuwe haarspoeling.

Eerste knipbeurt om één minuut over middernacht bij kapsalon Maison Gianni’s: “Ik heb mijn kapper gemist”

En of ze hun klanten gemist hebben bij kapsalon Maison Gianni’s in Lokeren. Christoph Ysewyn en Alain Van Nuffel haalden zondagnacht om één minuut over middernacht hun schaar boven om hun eerste klanten te verlossen van hun coupe corona.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Vanaf 18 mei mogen de kappers in ons land na een wekenlange sluiting door de coronacrisis opnieuw hun deuren openen. Bij Gianni’s in Heiende (Lokeren) lieten ze er deze nacht geen gras over groeien. “We hebben onze klanten tijdens de voorbije weken begeleid met doe-het-zelfpakketten om hun haar thuis te kleuren, maar we merkten toch dat heel wat mensen zaten te popelen om verlost te worden van hun coupe corona”, zegt Christoph.

(lees verder onder de foto)

3 Steven is opgelucht dat hij straks verlost is van zijn coupe corona.
Yannick De Spiegeleir Steven is opgelucht dat hij straks verlost is van zijn coupe corona.

Het bracht beide heren op een origineel idee. “Bij wijze van stunt en om te tonen dat we onze klanten erg gemist hebben, stelden we voor om eenmalig ons kapsalon ’s nachts open te stellen omdat de kapsalons terug open mogen vanaf maandag 18 mei. Acht klanten hebben enthousiast gereageerd. We zijn deze nacht in de weer tot 4 uur. Om ons slaaptekort te beperken starten we maandagochtend wel iets later om 10 uur.”

Klantvriendelijkheid

De eerste gasten die deze nacht een knipbeurt kregen, zijn enthousiast over zoveel klantvriendelijkheid. “Ik had het niet verwacht, maar ik heb mijn kapper echt gemist”, zegt Stefanie. Ook Steven is opgelucht. “Normaal laat ik hier om de twee a drie weken mijn haar knippen. Het werd dus hoog tijd”, lacht hij.

3 Bij wijze van stunt opende kapsalon Gianni's deze nacht al de deuren.
Yannick De Spiegeleir Bij wijze van stunt opende kapsalon Gianni's deze nacht al de deuren.

Lees meer