2 Maarten van Nightshop on Wheels bezorgt een bestelling bij één van zijn klanten.
Geert De Rycke Maarten van Nightshop on Wheels bezorgt een bestelling bij één van zijn klanten.

Nieuwe nachtwinkel ‘Nightshop on Wheels’ levert aan huis

In Waasmunster is de mobiele nachtwinkel ‘Nightshop on Wheels’ deze week van start gegaan. Het nieuwe initiatief levert goederen op verplaatsing in Waasmunster en buurgemeenten. “Handig als je iets vergeten bent in de winkel of geen zin hebt om je te verplaatsen”, zegt zaakvoerder Maarten De Roeck.

Zijn je pintjes op, maar mag je niet meer met de auto rijden om dat je er al enkele op hebt? Heb je zin in een diepvriespizza, maar ben je te lui om naar de winkel te gaan of zit je zonder eten voor je kat, maar zijn alle winkels al dicht? Daar heeft Nightshop on Wheels een oplossing voor. Samen met zijn partner Vicky Barbier en zoon Yordi Colman startte Maarten De Roeck deze week de nieuwe nachtwinkel ‘op wielen’ op in Waasmunster.

2 Maarten verzamelt een bestelling voor één van zijn klanten.
Geert De Rycke Maarten verzamelt een bestelling voor één van zijn klanten.

“We hebben geen fysieke winkel”, stipt De Roeck aan. “We leveren al onze producten met de auto aan huis in Waasmunster én Hamme, Lokeren, Zele, Sombeke, Elversele, Belsele en Sint-Niklaas. We gaan voorlopig niet verder omdat we alles binnen het uur willen leveren zodat onze klanten niet te lang hoeven te wachten. Als onze nachtwinkel aanslaat, kunnen we uiteraard nadenken over uitbreiding. Het enthousiasme is er in elk geval al, want op onze openingsdag op donderdag 15 augustus ontvingen we zelfs al een telefoontje uit Kieldrecht. Voorlopig is dat nog te ver, maar daar kan nog dus nog verandering in komen.”

Wie zelf iets wil bestellen kan voor het aanbod en meer informatie terecht op www.nightshoponwheels.be/.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Thomas De Lighbuer

    Heel bizar. Heel het assortiment is uitverkocht.

  • Thomas De Lighbuer

    Heel bizar. Heel het assortiment is uitverkocht.

Lees meer