Nicky Van Den Abbeele is een van de Red Flames die present zullen zijn op het festival van Lochristi.
VDB Nicky Van Den Abbeele is een van de Red Flames die present zullen zijn op het festival van Lochristi.

SK Lo organiseert voetbalfestival voor meisjes en haalt Red Flames naar Lochristi

SK Lochristi organiseert deze zomer een gratis ‘Footfestival’: een volledige dag vol voetbalplezier, enkel gericht op meisjes. Voor de gelegenheid zakken ook drie Red Flames af naar Lochristi.

Een foot-wat? Footfestivals zijn gratis dagen die draaien rond voetbalinitiatie, in een losse en speelse sfeer, gericht op het promoten van het meisjesvoetbal. Op het programma staan telkens spelletjes, partijtjes en technische circuits. 

SK Lochristi zal het festival organiseren op 17 augustus, en krijgt op die dag hoog bezoek. Elena Dhont, Marie Minnaert en Nicky Van Den Abbeele van de KAA Gent Ladies en de Red Flames, komen namelijk een kijkje nemen en zullen handtekeningen uitdelen. Sterspeler Tessa Wullaert tekent niet present, maar haar gesigneerd truitje van Manchester City zal via de tombola op 17 augustus wel weggeschonken worden ten voordele van het kunstgrasproject.

Inschrijven is gratis, maar wel noodzakelijk, en het kan op de site van voetbalvlaanderen.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer