Guy Reynebeau van Speakers Corner, dat voortaan onder de Stadshal plaatsvindt
Guy Reynebeau Speakers Corner Gent Guy Reynebeau van Speakers Corner, dat voortaan onder de Stadshal plaatsvindt

Speakers Corner komt terug, met kunst en chocolade

Op zondag 1 september is er opnieuw een Speakers Corner, na twee maanden zomerpauze. Het gezelschap van Guy Reynebeau zal zich buigen over de Van Eyck-pralines, en de rest van het Van Eyck-jaar. En ja, er mag geproefd worden.

De titel van het debat van september luidt: ‘Klaar voor de juweeltjes van ‘Van Eyck-pralines’? De bekende Gentse chocolatier Nicolas Vanaise van ‘Yuzu’ zal van de juwelen vanop het Lam Gods pareltjes van pralines in chocolade maken. Het aanwezige publiek mag gratis proeven. Want het Van Eyck-jaar in 2020 zal veel meer zijn dan een tentoonstelling. Ook voor muzikanten, Gentse juweelontwerpers, keukenpieten, mode-ontwerpers en zelfs de Gentse Floraliën is Van Eyck volgend jaar een inspiratiebron. Wie er alles over wil weten, wordt dus op zondag 1 september om 11 uur verwacht in het Belfort Stadscafé, onder de Stadshal, voor een nieuwe Speakers Corner.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer