Guy Reynebeau van Speakers Corner, dat voortaan onder de Stadshal plaatsvindt
Guy Reynebeau Speakers Corner Gent Guy Reynebeau van Speakers Corner, dat voortaan onder de Stadshal plaatsvindt

Speakers Corner komt terug, met kunst en chocolade

Op zondag 1 september is er opnieuw een Speakers Corner, na twee maanden zomerpauze. Het gezelschap van Guy Reynebeau zal zich buigen over de Van Eyck-pralines, en de rest van het Van Eyck-jaar. En ja, er mag geproefd worden.

De titel van het debat van september luidt: ‘Klaar voor de juweeltjes van ‘Van Eyck-pralines’? De bekende Gentse chocolatier Nicolas Vanaise van ‘Yuzu’ zal van de juwelen vanop het Lam Gods pareltjes van pralines in chocolade maken. Het aanwezige publiek mag gratis proeven. Want het Van Eyck-jaar in 2020 zal veel meer zijn dan een tentoonstelling. Ook voor muzikanten, Gentse juweelontwerpers, keukenpieten, mode-ontwerpers en zelfs de Gentse Floraliën is Van Eyck volgend jaar een inspiratiebron. Wie er alles over wil weten, wordt dus op zondag 1 september om 11 uur verwacht in het Belfort Stadscafé, onder de Stadshal, voor een nieuwe Speakers Corner.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer