Tibbe Verschaffel en zijn team bouwen hun ‘bamboe dome’ dit jaar op aan de suikerfabrieksite.
Yannick De Spiegeleir Tibbe Verschaffel en zijn team bouwen hun ‘bamboe dome’ dit jaar op aan de suikerfabrieksite.

Tweede editie zomerbar ‘The Village’ vindt plaats op suikerfabrieksite

Pop-upzomerbar The Village slaat deze zomer haar tenten op aan de voormalige site van de suikerfabriek. Dat heeft initiatiefnemer Tibbe Verschaffel bekendgemaakt op de Facebookpagina ‘Moerbeke-Waas’. De opening vindt plaats op zaterdag 29 juni.

Het gaat snel voor Verschaffel. Vorige week werd de Moerbekenaar met zijn bedrijf Planet B nog verkozen tot student-ondernemer van het jaar in Gent. Nu maakt hij bekend dat ‘The Village’ verhuist van de parking aan het Heidebos naar de suikerfabrieksite. “De zomerbar komt ter hoogte van de weegbrug tussen de Opperstraat en de Terweststraat. We zullen een geluidsmuur bouwen waardoor omwonenden weinig hinder zullen ondervinden. Parkeren kan op het grote stuk grond aan het rondpunt, maar wij raden uiteraard de fiets aan”, klinkt het.

Er staan dit jaar opnieuw verschillende workshops en evenementen gepland en je kan in The Village ook terecht voor een hapje en een drankje om tussen de bomen of aan de Moervaart te ontspannen. Lokale ondernemers, muzikanten of ondernemers kunnen contact opnemen met de organisatie voor een samenwerking.

Meer informatie op de Facebookpagina van The Village.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer