Vrachtwagen met veevoeder gekanteld op E17

Op de E17 in Lokeren is maandagmiddag een vrachtwagen met veevoeder gekanteld. Dit veroorzaakt heel wat hinder in de richting Gent.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het ongeval gebeurde rond 12.30 uur tussen Lokeren en het parkeerterrein in Kalken. Om een nog ongekende reden kantelde omstreeks een vrachtwagen die geladen was met veevoeder. De chauffeur raakte gewond en werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. Een deel van de lading kwam ook op de rijbaan terecht. De vrachtwagen versperde twee van de drie rijstroken waardoor het verkeer al snel stil stond vanaf Waasmunster met een hoog oplopende wachttijd. Ook op de secundaire wegen in en rond Zele en Lokeren verliep het verkeer erg moeizaam. Pas in de namiddag was de omslachtige bergingsklus geklaard en werd de rijbaan weer vrijgegeven. 

6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters
6
Kristof Pieters

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer