Archiefbeeld van het Zilvermeer in Mol.
Photo News Archiefbeeld van het Zilvermeer in Mol.

Man door het lint aan het Zilvermeer

Een dertiger uit Kampenhout is veroordeeld tot een werkstraf van 75 uur voor intrafamiliaal geweld aan het Zilvermeer in Mol. De man had naar eigen zeggen geen nood aan een cursus agressiebeheersing. Daarom besloot de rechter hem een werkstraf te geven.

Op 31 mei 2018 ging de man aan het Zilvermeer in Mol, waar hij met vrouw en dochter op vakantie was, door het lint. Nadat hij te veel had gedronken en cannabis gerookt had eiste hij 200 euro van zijn vriendin. Een fikse discussie volgde en zij besloot naar huis te gaan. Hierop gaf hij haar een kniestoot en meerdere slagen.

Zelf zegt hij geen problemen te hebben. “Ik verslaafd? Ik ga werken elke dag. Dat valt dus wel mee. U wilt me waarschijnlijk een of andere cursus aansmeren maar dat hoeft niet hoor”, zei hij vorige maand voor de rechtbank. Op cursus moet hij niet, maar om niet in de cel te belanden zal hij wel ettelijke uren mogen gaan werken. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer