RV

Tweede editie Daisels Wijnfestival afgelast wegens slecht weer

Omdat er voor zaterdag slecht weer is voorspeld, is de tweede editie van het Daisels Wijnfestival in het gemeentelijk domein ’t Torreke afgelast. Het was een moeilijke beslissing voor organisatoren Simon Loncke, Jens Deblauwe en Stijn Corneillie van vzw Oltegoare Daiselnoare. “De weersvoorspellingen voor zaterdag zijn enorm slecht en het is voor niemand aangenaam om in de regen of onweer bij een temperatuur van 8 tot 12 graden te genieten van een glas wijn”, menen de organisatoren. “Na lang overleg met het gemeentebestuur en enkele leveranciers namen we met spijt in het hart deze moeilijke beslissing. We zitten binnenkort samen om een nieuwe datum te vinden, maar voorlopig kunnen we nog niets concreets meedelen. Het was een harde keuze die ons ook met een financiële kater zal opzadelen, maar we hopen op begrip van iedereen.”

Ondertussen staan er wel al twee volgende evenementen vast: op vrijdag 21 juni is er Afterwork en op zaterdag 31 augustus een foodfestival.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer