Ward Bruggeman met zijn weerstation.
Foto Couvreur Ward Bruggeman met zijn weerstation.

Weerman geeft voordracht in zaal Sint-Jozef

Weerman Ward Bruggeman uit Dadizele geeft vrijdag om 20 uur de voordracht ‘Het weer’ in de zaal van café Sint-Jozef in Slypskapelle. 

Dagelijks houdt Ward Bruggeman (25) de bezoekers van zijn Facebookpagina op de hoogte van het weer. Hij is gepassioneerd door alles wat met het weer en het klimaat te maken heeft en investeerde ook in een eigen weerstation.

Na eerder al voordrachten in Ledegem en Dadizele volgt nu dus Slypskapelle. Bruggeman brengt er een voordracht over de verschillende facetten van het klimaat. Onder andere de verschillende lagen van de atmosfeer en de luchtdruk komen aan bod. Tickets kosten drie euro, een drankje inbegrepen. Onder de aanwezigen wordt een fles cava verloot.

Ward heeft ook een website (wardbruggeman.weebly.com) en stuurt de info ook rond via WhatsApp. In de voormiddag is hij ook te horen op Radio Bingo (107,2 FM), de enige vrije radio in Roeselare.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer