Vorig jaar ontving Mortsel Loopt! meer dan achthonderd deelnemers.
Benoit De Freine Vorig jaar ontving Mortsel Loopt! meer dan achthonderd deelnemers.

G-loop nieuw parcours op zevende Mortsel Loopt!

Wie nog eens competitief doorheen een groene omgeving wil rennen, moet vrijdagavond aan Fort 4 zijn in Mortsel. De zevende editie van Mortsel Loopt! biedt maar liefst vijftien verschillende reeksen aan. Nieuw dit jaar is de G-loop voor sportievelingen met een beperking.

Door verschillende parcours, verschillende leeftijden, mannen en vrouwen en de G-loop zijn er dit jaar vijftien verschillende reeksen op Mortsel Loopt! Om 17.30 uur start de wedstrijd voor jongens geboren in 2013. De laatste reeks start om 19.30 uur en wordt gelopen door de volwassenen. De parcours van 320 en 640 meter lopen rond de shelter van zomerbar Brial. De langere parcours liggen in en rond het fort.

Vorig jaar namen ruim achthonderd lopers deel aan Mortsel Loopt! “Ook dit jaar mochten we al een massa sportievelingen registreren”, klinkt het bij het stadsbestuur. “De late beslissers kunnen zich op het moment zelf nog inschrijven, maar dan betalen ze wel één euro extra. De medailles worden uitgedeeld door bekende Mortselse sporters.”

Tijdens de wedstrijd is er in de Neerhoevelaan en de Maxlaan enkel plaatselijk verkeer toegelaten. De Cantecroylaan wordt afgesloten ter hoogte van de ingang van het kasteel. Vanaf de uitgang achteraan het kasteel wordt een rijbaan van de Goudenregen vrijgehouden. Parkeren is in de straat niet mogelijk tussen 16.00 uur en 23.00 uur.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer