2
rv

Mater Christi grote winnaar op 31ste scholenveldloop

De Lintse basisschool Mater Christi domineerde de 31ste scholenveldloop. De school won niet enkel de wisselbeker voor de bezoekende school met de meeste deelnemers maar ging ook met de wisselbeker voor de meeste podiumplaatsen aan de haal. 445 kinderen, mama’s, papa’s, juffen, meesters en oudleerlingen namen vorige week woensdag deel aan de loop.

De leerlingen van Mater Christi schopten het vorige woensdag tot strafste lopers op de scholenveldloop georganiseerd door de Lintse basisschool De Wilg. “Mater Christi won zowel de wisselbeker voor de bezoekende school met de meeste deelnemers, als de wisselbeker voor de meeste podiumplaatsen. Proficiat!”, zegt Katleen Vleugels van basisschool De Wilg.

Naast De Wilg en Mater Christi nam ook GBS Lint deel aan de loop. Uit Mortsel werden Ten Dorpe en De Bolser afgevaardigd. Ook het Duffelse Kiliaan, Kontichse De Schans, Wommelgemse De Boomgaard en Hovese ’t Groen Schooltje tekenden present op de 31ste editie van de scholenveldloop. In totaal namen 445 lopers deel over afstanden van vijftig tot achthonderd meter.

2
rv

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer