Opnieuw & Co gaat naast de stoelen en tafels nu ook het audiovisueel materiaal van de stad verhuren (archiefbeeld).
Benoit De Freine Opnieuw & Co gaat naast de stoelen en tafels nu ook het audiovisueel materiaal van de stad verhuren (archiefbeeld).

Opnieuw & Co gaat nu ook audiovisueel materiaal van stad verhuren

Het stadsbestuur van Mortsel en sociale tewerkstellingsbedrijf Opnieuw & Co hebben elkaar opnieuw gevonden. Vanaf januari zal Opnieuw & Co de uitleendienst van de stad overnemen en praktisch vormgeven. Het gaat om audiovisueel materiaal voor scholen, buurtcomités en erkende verenigingen.

Dat het stadsbestuur hiervoor beroep doet op Opnieuw & Co is geen verrassing. Sinds 2017 verhuurt het sociale tewerkstellingsbedrijf het feestmateriaal van Mortsel. “Een samenwerking die goed verloopt”, klinkt het bij de stad. “Voor een zacht prijsje kan je niet enkel terecht voor het feestmateriaal van de stad zoals tafels en stoelen, maar ook voor herbruikbare materialen van Opnieuw & Co zoals glazen, borden en bestek.”

Vanaf midden januari 2020 wordt dat aanbod dus uitgebreid met audiovisueel materiaal dat werd onderverdeeld in zeven sets met aangepaste tarieven. Ook nieuw zijn herbruikbare bekers, die zijn gratis mits het betalen van een waarborg.

Vanaf 1 december tot 15 januari is er een overgangsperiode om het materiaal te verplaatsen naar Opnieuw & Co. In die periode kunnen verenigingen en scholen geen beroep doen op de uitleendienst.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer