Google

Politie moet tussenkomen in vechtpartij met alarmpistolen

De Liersesteenweg in Mortsel werd zondagochtend opgeschrikt door een stevige vechtpartij waarbij hevige knallen te horen waren. De politie kwam ter plaatse en moest vier personen arresteren die met één of meerdere alarmpistolen stonden te zwaaien. Niemand raakte gewond.

Op de hoek van de Liersesteenweg met de Koeisteerthofdreef kwam het tot een gevecht waarbij vier personen betrokken waren. “Onze diensten moesten tussenkomen en hebben alle vier vechtersbazen gearresteerd”, weet Johan Wonnink van de lokale politiezone Minos. “De knallen die de buurtbewoners konden horen, waren afkomstig van één of meerdere alarmpistolen. Het onderzoek naar verboden wapenbezit en de omstandigheden van het gevecht is lopende.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer