Impressie van de vorige voorstelling van schoolcircus Estropov.
rv Impressie van de vorige voorstelling van schoolcircus Estropov.

Steinerschool De Es biedt heel weekend lang circusspektakel in Fort 4

De leerlingen van de Berchemse Steinerschool De Es zijn opnieuw druk in de weer voor hun jaarlijkse circusvoorstelling. Zaterdag en zondag brengen ze onder leiding van het Borgerhoutse circuscollectief Ell Circo D’ell Fuego voorstellingen in Fort 4 in Mortsel.

De voorstelling ‘goESting’ van het schoolcircus Estropov van de leerlingen van de De Es en het collectief Ell Circo D’ell Fuego strijkt dit jaar neer in het Mortselse Fort 4. “Zwieren, magie, rollen, live muziek brengen, acteren, zingen, koorddansen en jongleren. Ze doen het allemaal”, klinkt het bij de organisatie. “Een voorstelling voor en door jongeren op hoog niveau. Doorheen het schooljaar oefenden de leerlingen hun kunsten en zochten ze samen naar wat wie het beste lag. Dit weekend komt alles samen in één groot spektakel voor jong en oud. De grote rode circustent staat dit weekend vol van de ‘oohs’ en ‘aahs’!”

De voorstellingen vinden zaterdag plaats om 14.00u en 19.30u en zondag om 14.00u. Op zondag is er om 11.30u ook een grote brunch voorzien waar iedereen die zelf wat lekkers meeneemt aan kan deelnemen. De circustent staat in het midden van het fort.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer