4 Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al door het dak.
Ronny De Coster Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al door het dak.

Brand na kortsluiting in computer verwoest woning langs Gaversepontweg

Een woning langs de Gaversepontweg in Nazareth is woensdagnacht compleet vernield door een felle brand. De bewoner was op het moment van de feiten op bezoek bij vrienden. Naar alle waarschijnlijkheid ontstond het vuur door een kortsluiting in een computer. 

De hulpdiensten kregen woensdag rond 22.30 uur de melding binnen. “De buren zagen de vlammen uit het dak slaan", klinkt het bij de brandweer. “De brand ontstond waarschijnlijk door een kortsluiting in een computer op de bovenste verdieping. De eigenaar, een alleenstaande man, zat op het moment van de feiten bij vrienden. Er raakte niemand gewond, maar de woning werd wel onbewoonbaar verklaard.” De man kon de nacht doorbrengen bij vrienden in Gentbrugge. Donderdag zit hij samen met zijn verzekeringsmaatschappij. 

4
Jeroen Desmecht
4
Jeroen Desmecht
4
Jeroen Desmecht

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer