Het gemeentebestuur, hier vertegenwoordigd door schepenen Eddy Soetewey (N-VA), Anne Troch (Open Vld) en Ellen Brits (Open Vld), ontvangt de titel 'Gemeente met een hart'.
Bert Vinck Het gemeentebestuur, hier vertegenwoordigd door schepenen Eddy Soetewey (N-VA), Anne Troch (Open Vld) en Ellen Brits (Open Vld), ontvangt de titel 'Gemeente met een hart'.

Niel is ‘Gemeente met een hart’

Niel mag zich voortaan ‘Gemeente met een hart’ noemen. Het gemeentebestuur kreeg deze titel overhandigd van het Rode Kruis Niel-Schelle tijdens een bloedinzamelingsmoment.

Niel zette mee zijn schouders onder de actie ‘Gemeente met een Hart’ van het Rode Kruis om zoveel mogelijk mensen te overtuigen bloeddonor te worden. In 2018 kwamen niht minder dan 261 donoren naar de collectes van het Rode Kruis Niel-Schelle. Maar, zo laat het Rode Kruis weten, daar mogen er nog altijd een stuk bij komen. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer