De tijdelijke parkeerplaats wordt aangelegd.
Open Vld Niel De tijdelijke parkeerplaats wordt aangelegd.

Tijdelijke parking op plaats van gesloopte zaal Roxy

Op de plaats van de gesloopte feestzaal Roxy wordt volop een tijdelijke parking aangelegd. Die moet klaar zijn tegen de start van de jaarmarktperiode op zaterdag 2 november.

De afgelopen dagen werd op de plaats van de oude Roxy al de nodige steenslag gelegd. Tijdens de jaarmarktperiode, die loopt van zaterdag 2 tot dinsdag 12 november, zal de parking open worden gesteld. Er kunnen negentien wagens parkeren. Geen overbodige luxe, want tijdens Niel jaarmarkt komt er steeds heel wat volk naar de Rupelgemeente afgezakt.

Na de jaarmarkt wordt de parking tijdelijk weer afgesloten. Op die manier kan de buitenmuur van het aanpalende pand op een veilige manier worden bekleed. Nadien, wellicht nog voor het eindejaar, zal de parking definitief worden opengesteld. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer