Illustratiebeeld
RV Illustratiebeeld

‘Spelende’ kinderen van 10 en 11 jaar trekken krassen in vijf wagens

Drie spelende kinderen van 10 en 11 jaar hebben zaterdagavond flink wat vandalenstreken uitgehaald in Koksijde. Een getuige zag hoe de kinderen aan verschillende auto’s prutsten langs de Zeelaan en belde de politie. 

Bij hun aankomst waren de kinderen al gaan lopen. Wel werden in totaal vijf beschadigde wagens aangetroffen. Telkens werden meerdere krassen in de wagens getrokken, vermoedelijk met een sleutel. Het gaat om ondiepe krassen die misschien nog hersteld kunnen worden. 

Drie slachtoffers wonen in de buurt of in De Panne, maar twee andere wagens zijn eigendom van vakantiegangers. Zij kunnen nu ook klacht indienen bij de politie.

19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Ronny Van de Wal

    Verleden week op het Theaterplein in Antwerpen: Een kerel trapt een hoogspanning module omver om te gebruiken als skate springschans,ook spelende kinderen in de buurt.Politie gebeld en drie kwartier later nog geen controle.Na een uur gebeld dat de kerel weg was nu.later te horen gekregen van de meldkamer dat ze de kerel nog gaan zoeken waren.Wel ze hadden hem niet moeten gaan zoeken want hij was een uur op het plein hoor.Uitleg....Het was weer eens te druk.Vaste uitvlucht.

  • Lea Van Heybeeck

    Dit zijn de toekomstige criminelen waar ze binnen een aantal jaren mee te maken zullen hebben. Ouders willen wel kinderen maar geen last en opvoeden is voor de maatschappij maar niet voor hen.

Lees meer