3 5 STW won 1500 euro omdat het zich inzette voor een nettere schoolomgeving
Benny Proot 5 STW won 1500 euro omdat het zich inzette voor een nettere schoolomgeving

’t Saam campus Cardijn sluit schooljaar met verschillende prijzen af

Deze middag deden de leerlingen van ’t Saam campus Cardijn in Diksmuide de schoolboeken toe. Een aantal klassen vielen recent in de prijzen of steunden goede doelen.

De leerlingen van het vijfde Onthaal en Retail schonken 1390 euro aan de ALS-liga en De Klapstoel, het lokale initiatief voor kansarmen. Dat geld is de winst van hun schoolbedrijf Shopaholic. Het vijfde sociaal en technische wetenschappen reef 1500 euro binnen met zijn project Mooimakers. Met verschillende acties maakten ze werk van een nette schoolomgeving. Volgend jaar doet de school opnieuw mee aan de campagne van Mooimakers. En dan zijn er nog de zevendejaars Industriële Elektriciteit. Op de beurs Technoboost reden ze in de kijker met hun omgebouwd golfkarretje tot een traffic advisor. Ze kregen van de firma Beckhof 1300 euro.

3 Leerlingen Industriële Elektriciteit scoorden met dit omgebouwde golfkarretje
Benny Proot Leerlingen Industriële Elektriciteit scoorden met dit omgebouwde golfkarretje
3 Het vijfde Onthaal en Retail schonk opbrengst schoolbedrijf aan twee goede doelen
Benny Proot Het vijfde Onthaal en Retail schonk opbrengst schoolbedrijf aan twee goede doelen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer