3 De stadstrail startte aan Westfront onder het Albert I-monument
Communicatie Nieuwpoort De stadstrail startte aan Westfront onder het Albert I-monument

510 deelnemers op eerste stadstrail: 1.000 euro voor 11.11.11

Nieuwpoort verwelkomde zondagochtend 510 sportievelingen aan het bezoekerscentrum Westfront voor de eerste stadstrail. Door het succes komt er al zeker een tweede editie.

Opmerkelijke deelnemers waren de leden van de Nieuwpoortse brandweer die de trail in volledige uitrusting aflegden. Het parcours was verrassend. De deelnemers liepen langs de Duvetorre naar het Bommenvrij, de Vierboete, Markstraat, het stadhuis en de stadshalle door het Sint-Bernarduscollege, het sociaal huis en verder naar het zwembad, jeugdcentrum, de kinderboerderij, de vismijn en vervolgens naar de City waar een langspeelfilm als afleiding werd geprojecteerd. De trail bracht 1000 euro op voor 11.11.11. Per deelnemer ging er twee euro naar dat goede doel.

3 Onder meer deze grote bananen zorgden voor afleiding onderweg
Communicatie Nieuwpoort Onder meer deze grote bananen zorgden voor afleiding onderweg
3 Leden van de Nieuwpoortse brandweer legden het parcours in tenue af
Communicatie Nieuwpoort Leden van de Nieuwpoortse brandweer legden het parcours in tenue af

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Eric De Geeter

    Prachtig van de brandweermannen

Lees meer