DPG Media

Beveiliger ziet tijdens interview hoe duo hek van afgesloten staketsel probeert te openen: “Maar madamschen toch!”

Bij aanstaand stormweer viert ramptoerisme hoogtij. Zoals zaterdag in Nieuwpoort, waar twee dames het gesloten hek van het staketsel toch probeerden te openen, ook al stond de veiligheidsambtenaar vlak bij een cameraploeg van VTM NIEUWS te woord.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Deze Barbara Wyseure kon niet anders dan de twee dames erop te wijzen dat de poort gesloten was en toe bleef. “Mogen we niet binnen? Maar madamschen toch!”, antwoordde een van de verongelijkte senioren in sappig West-Vlaams. Het fragment is populair op sociale media.

LEES OOK. Onvoorstelbaar en levensgevaarlijk: wandelaars negeren verbodsbord en lopen zomaar strekdam op... tot politie ingrijpt

22 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Frank Vekemans

    En als hen iets was overkomen, dan was de eerste kritiek geweest, de openbaren diensten hebben weer eens hun werk niet gedaan om mensen te beschermen

  • maud hallett

    Geef die dan toch een boete, die denken dat ze alles mogen!!

Lees meer