SCHERPENHEUVEL-illustratie brandweer
Bollen SCHERPENHEUVEL-illustratie brandweer

Brandstichting in leegstaand pand in Bassevillestraat

In een leegstaand pand in de Bassevillestraat in Westende is maandagnamiddag iets over 15 uur brand uitgebroken. Het gaat vermoedelijk om brandstichting.

Brandweer en politie werden opgebeld door buurtbewoners die rook zagen opstijgen uit het gebouw. “We hadden het vuur snel onder controle. Er waren een tweetal brandhaarden binnen, namelijk twee hopen met enkele planken. De schade is klein, maar het gebouw wordt toch sowieso gesloopt”, zegt kapitein Frank Ureel van de brandweer van Middelkerke. Wie de daders zijn, is onbekend. “De politie heeft opdracht gegeven om het gebouw te laten dichttimmeren tot aan de sloop. Er zitten namelijk geen ramen noch deuren meer in en dat trekt misschien wel kwajongens aan”, besluit Frank Ureel.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer