De veroordeelde tafelschuimster Nadine W. (48), gefotografeerd door een horeca-uitbater.
rv De veroordeelde tafelschuimster Nadine W. (48), gefotografeerd door een horeca-uitbater.

Tafelschuimster alweer opgepakt en opnieuw in snelrecht naar rechter

De intussen bekende tafelschuimster Nadine W. (48) is opnieuw in snelrecht gedagvaard voor de rechtbank, na een nieuwe reeks feiten van afzetterij.  Maandagavond werd ze alweer gearresteerd, in een zaak in de Langestraat in Nieuwpoort. De vrouw liep in maart nochtans 15 maanden cel op. 

Dit maal had ze een pint gedronken en een pizza besteld. De uitbater werd gealarmeerd door een collega die de vrouw had zien wandelen. Intussen was het eten wel al klaar en kon de vrouw zoals steeds niet betalen. Nadine W. kreeg intussen de alias van ‘schrik van de horeca’. De vrouw, zonder gekende woonplaats, ligt namelijk alweer aan twintigtal feiten sinds haar veroordeling tot 15 maanden cel bij verstek, midden maart. Tijdens haar proces werd ze bovendien aangetroffen in een horecazaak, zonder cent op zak.

Door de beroepstermijn van een maand kan de celstraf nog niet worden uitgevoerd. De vonnissen werden pas midden april aan haar afgegeven, bij een nieuwe politie tussenkomst in een horecazaak aan de kust. Ten vroegste midden mei kan de vrouw worden opgepakt ter strafuitvoering. Intussen blijft ze verder doen in zowat alle kustgemeenten en is ze opnieuw in snelrecht gedagvaard, bevestigt het parket van Veurne. Wanneer het proces plaatsvindt, is nog niet duidelijk. Of ze met of zonder handboeien zal opdagen, evenmin. 

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Angelo Cabooter

    Door heel het land in elke horeca een ongewenste foto hangen, ze zou dan rap de deur gewezen worden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • camiel huughe

    Het is de Belgische regering, door ons verkozen, die deze vrouw beschermt. De wet bepaalt dat ze niet kan "in bewaring" genomen worden omdat ze niet lang genoeg gaat tafelen zonder betalen. Dus, horeca, nog wat geduld...tot juttemis.

Lees meer