Tim Van der Zeypen

Auto’s botsten tegen elkaar: twee gewonden

Bij een verkeersongeval op de Grote  Steenweg (N13) tussen Kessel en Nijlen zijn vrijdagochtend twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde kort na 8.15 uur ter hoogte van de Kraaistraat. 

“Toen een van de betrokken voertuigen een manoeuvre uitvoerde, botsten de twee voertuigen tegen elkaar”, vertelt Kris Jacobs van de politiezone Berlaar-Nijlen. De politie kwam samen met de brandweer en de medische diensten massaal ter plaatse. Eerst werd gevreesd dat een van de bestuurders gekneld zat, maar dat bleek uiteindelijk niet het geval te zijn. Beiden bestuurders konden het voertuig zelfstandig verlaten. De rijbaan werd in beide richtingen afgesloten en het verkeer moest een omleiding volgen. De baan lag bezaaid met brokstukken. Ruim anderhalf uur later werd de rijbaan opnieuw vrijgegeven. De auto’s moesten worden getakeld. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer