4
Marc De Roeck

Brandweer moet vrouw uit auto bevrijden na botsing

Twee auto’s zijn hard tegen elkaar geknald op de Prins Boudewijnlaan in Kontich. Het ongeval deed zich maandagochtend voor. Eén bestuurster moest door de brandweer bevrijd worden uit haar voertuig. Ze raakte lichtgewond.

Maandagochtend botsten twee auto’s tegen elkaar op de Prins Boudewijnlaan richting Antwerpen ter hoogte van De Villermontstraat. Een 49-jarige vrouw uit Antwerpen kwam uit de doorsteek van de De Villermontstraat gereden. Ze kon de aanrijding met een 26-jarige vrouw uit Wuustwezel niet meer voorkomen, die over de Prins Boudewijnlaan reed. Beide voertuig werden door de klap in de berm gekatapulteerd.

Eén slachtoffer raakte lichtgewond. Terwijl hulp- en takeldiensten hun werk deden, was De Villermontstraat even afgesloten.

4
Marc De Roeck
4
Marc De Roeck
4
Marc De Roeck

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Pieter De Laet

    Ik heb daar ook onderuit gereden me een brommeraccident , Gevaarlijk kruispunt als auto ziede bijna ni wa er afkomt opt fietspad

  • Herman De Jongh

    Op die locatie worden frequent de voorrangsregels met voeten getreden. Er loopt ook nog een fietspad, wat de situatie nóg gevaarlijker maakt.

Lees meer