Tim Van der Zeypen

Man gewond bij verkeersongeval

Op de Liersesteenweg (N13) ter hoogte van supermarkt Spar in Kessel (Nijlen) is woensdag een man gewond geraakt bij een verkeersongeval. Dat gebeurde kort na 12 uur.

De man belandde met zijn voertuig tegen de gevel van een woning. De schade aan de gevel van de woning bleef beperkt maar de brandweer werd er wel bij gehaald, omdat er gevreesd werd dat het slachtoffer gekneld zat. Uiteindelijk bleek dat niet het geval te zijn. De man werd wel met behulp van de brandweer uit het voertuig gehaald. Medische diensten brachten het slachtoffer over naar het ziekenhuis. De wagen moest getakeld worden. Hoe het ongeval kon gebeuren, wordt verder onderzocht door de lokale politie Berlaar-Nijlen. Vermoedelijk werd de man onwel.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer