Marc Aerts

Negen automobilisten betrapt onder invloed

Bij een alcoholcontrole door de politiezone Berlaar-Nijlen werden 249 chauffeurs gecontroleerd op alcohol en/of drugs in het verkeer. “Een bestuurder moest zijn rijbewijs inleveren voor drie uur, vijf anderen voor zes uur”, luidt het bij de politiezone van Berlaar-Nijlen. 

Verder trok de politie ook nog vier rijbewijzen in voor vijftien dagen. “Drie ervan hadden te veel gedronken, de vierde was onder invloed van drugs.” Deze vier chauffeurs krijgen binnenkort een uitnodiging van de politierechter in de bus. De politie nam verder ook nog drugs in beslag. Deze werd gevonden in de wagens van twee chauffeurs. Tot slot werden nog twee voertuigen getakeld omdat de bestuurders reden zonder rijbewijs.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer