PZ Antwerpen

Negen fietsen gevonden bij fietsendief

Een man verwittigde in de nacht van donderdag op vrijdag de politie omdat hij in de Helenalei een dief een fiets zag losmaken en ermee wegrijden.

Er werd een interventiepatrouille aangestuurd die samen met hun hoofdinspecteur de verdachte kon aantreffen in de Bindstraat. De twintigjarige man wilde de betrokken fiets in een kelder plaatsen toen de politie hem staande hield. Gezien de feiten gingen de inspecteurs over tot een huiszoeking, waarbij in de kelder nog negen andere fietsen werden aangetroffen. Omdat deze fietsen mogelijk ook gestolen zijn, werden ze overgebracht naar het politiekantoor voor verder onderzoek. Als blijkt dat de fietsen gestolen zijn, zullen de eigenaars worden opgespoord. De verdachte, die onder meer een kniptang op zak had, werd gearresteerd. Hij bleek illegaal in ons land te verblijven.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer