Tim Van der Zeypen

Vrouw rijdt met haar nieuwe elektrische Jaguar tegen veranda van buurvrouw

Een vrouw uit Nijlen is zaterdagnamiddag met haar wagen tegen de veranda van haar buurvrouw gereden. Niemand raakte gewond, de brandweer moest wel komen stutten.

Het ongeval gebeurde op de Nijlensesteenweg in Bevel (Nijlen) kort voor 16.30 uur. Een vrouw voerde met haar splinternieuwe elektrische wagen, een Jaguar, een manoeuvre uit bij het verlaten van de oprit van haar woning. Op een nog onduidelijke reden reed de vrouw achterwaarts door de voortuin en belandde ze vervolgens met haar wagen tegen de veranda van de woning van haar buren. Hulpdiensten werden opgeroepen en zowel de politie als de brandweer kwamen ter plaatse. “Het bleef bij stoffelijke schade”, zegt burgemeester Paul Verbeeck (CD&V) “Gelukkig raakte niemand gewond.” 

Stutten

De bewoners van het huis waren naar verluidt wel thuis. Zij werden opgeschrikt door een luide knal. De brandweer moest de veranda stutten. Aan de woning zelf was er weinig tot geen schade. De omstandigheden van het ongeval worden verder onderzocht door de lokale politiezone Berlaar-Nijlen. Vermoedelijk ligt een technische fout aan de basis van het ongeval.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer