Bram & Lennert
rv Bram & Lennert

Bram & Lennert verzorgen voorprogramma Niels Destadsbader in Sportpaleis

Ninovieters Bram Van Den Berghe en Lennert Cobbaert, alias Bram & Lennert, mogen het voorprogramma verzorgen van de Vlaamse zanger Niels Destadsbader bij zijn concerten in het Sportpaleis.

De twee vormen al twaalf jaar een muzikaal duo en treden regelmatig op in de streek. Bram stond vorig jaar al als muzikant met Niels Destadsbader op het podium, maar op 6,7 en 8 december vormt hij samen met Lennert het voorprogramma van de zanger. Nadat ze samen het voorprogramma hebben gedaan, mag Bram na twintig minuten al terug het podium op om opnieuw naast Destadsbader te staan met zijn gitaar. Bram schreef samen met zijn vriend Tim Toegaert, ook muzikant, trouwens een nummer voor de nieuwste plaat van Niels Destadsbader. Het lied heet ‘Voor jou alleen’.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer