De klas van de Academie Beeldende kunsten die één van de ontwerpjes maakte voor de boekenkaftdag van Ezelsoor.
rv De klas van de Academie Beeldende kunsten die één van de ontwerpjes maakte voor de boekenkaftdag van Ezelsoor.

Gratis boekenkaftdag met origineel kaftpapier in cc De Plomblom

Ezelsoor houdt op woensdag 4 september opnieuw een gratis boekenkaftdag in cultuurcentrum De Plomblom. 

Gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar kunnen er tussen 13 uur en 16 uur hun boeken kaften met origineel kaftpapier. Het kaftpapier werd dit jaar onder meer ontworpen door de leerlingen van de Academie voor Beeldende en Audiovisuele Kunsten in Ninove. Naast het kaften van boeken, kan je ook deelnemen aan tal van workshops, in de bib en in het cultureel centrum, om je kaft een persoonlijke en creatieve toets te geven. Er zijn ook illustratoren van de partij die jouw boek van een leuke tekening voorzien.

De eerste editie van Ezelsoor vond plaats in 2010 in Halle en Bierbeek. Intussen breidde de groep Ezelsoor-partners stevig uit. In 29 gemeentes werken verschillende diensten samen aan een gezinsvriendelijke programma voor +6-jarigen. Op www.ezelsoor.info kan je het volledige programma van de 29 gemeentes raadplegen en kan je de verschillende ontwerpen van het kaftpapier ontdekken. Je vindt er ook alle praktische informatie en contactgegevens per deelnemende gemeente.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Nadine Abe

    Gratis bestaat niet .

Lees meer