Archiefbeeld Kunstendag voor kinderen  
Hamme, Kaaiplein, Jan Tervaert :  Kunstendag voor kinderen. Kinderen gaan zelf aan de slag met verf: klodderen: sfeerbeeld.
Geert De Rycke Archiefbeeld Kunstendag voor kinderen Hamme, Kaaiplein, Jan Tervaert : Kunstendag voor kinderen. Kinderen gaan zelf aan de slag met verf: klodderen: sfeerbeeld.

Kunstendag voor Kinderen draait rond eten en drinken

Kunstendag voor Kinderen draait in Ninove rond het thema ‘eten en drinken’.  Kinderen kunnen het parcours ‘Broodje Kunst Deluxe 90’ afleggen. 

Het parcours van cultuurcentrum De Plomblom in samenwerking met de leerlingen van de academie voor muziek, woord en dans vertrekt dit weekend aan de academie in de Parklaan en eindigt in het cultuurcentrum op de Graanmarkt. Tijdens de twee uur durende tocht krijgen de kinderen woordenraps (of zijn het wraps?) over toetjes en hamburgers voorgeschoteld, horen ze heerlijke deuntjes en zien ze dansacts. Ze steken zelf de handen uit de mouwen en snuiven de sfeer op van de lessen in de academie beeldende kunst. Wie de tekenopdracht tijdens het parcours tot een goed einde brengt, krijgt iets lekkers.

Het parcours staat open voor families met kinderen tussen 5 en 12 jaar. Het start op vaste uren: op zaterdag 17 november om 11 uur, 12 uur, 14 uur en 15 uur en zondag 18 november om 14 uur en 15 uur. Deelnemen is gratis.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer