Het parket kwam ter plaatse om meer duidelijkheid te krijgen over de feiten.
Koen Baten Het parket kwam ter plaatse om meer duidelijkheid te krijgen over de feiten.

Man overlijdt na tragisch ongeval op parking

Aan de Graanmarkt in Ninove is een man in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven gekomen bij een tragisch ongeval. Hij kwam onder de wielen van een Nissan Navara terecht, toen het voertuig de parking wilde verlaten.

Het ongeval gebeurde vrijdagavond kort voor middernacht op de parking aan de overkant van het Twijndersplein. De terreinwagen was net vertrokken toen het misliep op de parking, die bijzonder donker is en een slechte zichtbaarheid heeft. Een voetganger kwam om een nog onbekende reden onder de wielen van de wagen terecht. Hij overleed ter plaatse. 

Hoe de aanrijding precies kon gebeuren, is op dit moment nog niet duidelijk. Er zouden wel enkele getuigen het ongeval gezien hebben. De bestuurder die de man aanreed, verkeerde in shocktoestand. Het parket kwam ter plaatse en heeft, gezien de onduidelijkheid die er is over het ongeval, een verkeersdeskundige en een wetsarts aangesteld om de omstandigheden verder te onderzoeken. De resultaten van het onderzoek worden pas in de loop van volgende week verwacht.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer