De woning is sinds dit weekend verzegeld, maar parket en politie willen op dit moment geen enkele info kwijt.
Koen Baten De woning is sinds dit weekend verzegeld, maar parket en politie willen op dit moment geen enkele info kwijt.

Politie en parket onderzoeken verdacht overlijden in woning in Appelterre

Politie en parket onderzoeken op dit moment een verdacht overlijden. In de nacht van zaterdag op zondag werd in een rijwoning in de Eichemstraat in Appelterre-Eichem een lichaam aangetroffen van een vrouw. Het nieuws raakte nu pas bekend. De politie en de recherche deden de hele nacht een onderzoek in de woning. Sindsdien is de plaats verzegeld met politielint.

In de woning woonde een koppel al enkele jaren samen, maar de buurtbewoners daar weten zelf niet goed wat er gebeurde. “Er stond hier heel veel politie, zondag kwam er opnieuw politie langs, maar wat er net gebeurd is weten we niet", klinkt het. Ook een ambulance kwam ter plaatse op de plaats van de feiten, maar reed al snel weer weg. “We hebben nooit enige problemen opgemerkt bij het gezin, we hopen alleen dat er niets erg gebeurde", klinkt het. Zowel politie als parket willen op dit moment niets kwijt over de zaak. Alle pistes zijn op dit moment nog open, ook een ongeval wordt niet uitgesloten. Vermoedelijk moet een autopsie meer duidelijkheid geven over het overlijden. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer