Bobby Prins swingt op het podium.
Foto Vanderveken Bobby Prins swingt op het podium.

Punchy Team zorgt voor animatie tijdens kermis

De thaiboksclub Punchy Team organiseert verschillende activiteiten op 22 en 23 juni naar aanleiding van de kermis in Aspelare.

Op zaterdag 22 juni is er een tapas- en ginbar om 21 uur. Later op de avond, om 23 uur, volgt er een optreden van Roy Payne. Op zondag 23 juni start er om 11.30 uur een barbecue. De prijs bedraagt 17 euro voor volwassenen en 8 euro voor kinderen. Om 14 uur vindt er een jogging plaats. De deelnemers kunnen kiezen tussen afstanden van 800 meter, 4 kilometer, 12 kilometer of 14 kilometer. Inschrijven kan via jogging.punchy@gmail. Om 18 uur treedt zanger Bobby Prins op. De activiteiten vinden plaats in en rond het lokaal van Punchy Team in de Cyriel Prieëlstraat 13 in Aspelare.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer